Последни новини за Андре Токев (Ето какво се случва с него след ареста)

https://crimes.bg/index.php/analizi/posledni-novini-za-andre-tokev-eto-kakvo-se-sluchva-s-nego-sled-aresta/42264 Crimes.bg
Последни новини за Андре Токев (Ето какво се случва с него след ареста)

Последни новини за Андре Токев

Ето какво се случва с Андре Токев, след като бе хванат да шофира в нетрезво състояние.

Първоначално на известния готвач бе наложена мярка за задържане за срок от 24 часа. След това тя бе удължена на 72 часа.

Днес стана ясно, че Токев излиза от ареста. Това ще се случи срещу заплащането на парична гаранция, чийто размер е 3 000 лева.

Днес Токев се изправи пред. В съдебната зала той заяви, че съжалява за това, което е направил. 

Топ готвачът заяви, че работи по 15-18 часа дневно и е изключително объркан. Той добави, че не знае какво се е случило. Съпругата му, която също присъства на делото, припадна.

Срокът, с който Токев разполага за внасянето на гаранцията, е 10 дни. Взетото от съда решение подлежи на обжалване.

Припомняме, че до ареста на Андре Токев за 72 часа се стигна, след като той бе хванат да шофира в нетрезво състояние на Околовръстното шосе в столицата. При тестването му от полицията дрегерът отчел 1,9 промила. Кръвната проба, която е била взета малко по-късно, е отчела 1,7 промила. пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.