Поредна жестокост: Убийство на млад мъж разтърси България

https://crimes.bg/index.php/analizi/poredna-zhestokost-ubiystvo-na-mlad-mazh-raztarsi-balgariya/42885 Crimes.bg
Поредна жестокост: Убийство на млад мъж разтърси България

Поредното жестоко убийство разтърси страната ни

Жертвата този път е млад мъж. Случаят се разследва от столичната Окръжна прокуратура.

Късно вечерта на шести февруари е постъпил сигнал на спешния телефон. Човекът, който го е подал, е съобщил за мъж, лежащ в безпомощно състояние на улицата. Драмата се разиграла в софийското село Антон.

По тялото на жертвата са открити травми, предизвикани от зверски побой. Медицинският екип, който е пристигнал на мястото на инцидента, е констатирал, че мъжът е бил пребит. Убитият е 28-годишният И.Д. Той е родом от гр. Копривщица.

Вече има и задържан по случая. Събраните до момента улики доказват неговата вина. След издаване на прокурорско постановление задържаният е привлечен като обвиняем за убийството на младия мъж.

Прокуратурата продължава разследването си по случая. Все още не са ясни мотивите, довели до това зверско деяние.

Вчера медиите съобщиха за още един зверски побой, но за щастие развръзката не е била фатална. 23-годишен мъж преби 72-годишната си баба от Самоков. Възрастната жена е била транспортирана до столична болница за извършване на операция. Тя е била в изключително тежко състояние, с вътрешни кръвоизливи. Поради загубата на голямо количество кръв, възрастната жена е припаднала.

Източник: Блиц.бг

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.