Поредица от катастрофи на АМ "Тракия"

https://crimes.bg/index.php/analizi/poredica-ot-katastrofi-na-am-trakiya/43774 Crimes.bg
Поредица от катастрофи на АМ "Тракия"

Поредица от катастрофи на АМ "Тракия"

В мразовитото утро три коли се удариха на АМ "Тракия". За инцидента съобщава очевидец, пише БЛИЦ, позовавайки се на TrafficNews.bg.

Катастрофата е станала в района на Пловдив, в посока Бургас на 127-мия км. Според първоначално съобщената информация няма пострадали. Нанесени са единствено материални щети на автомобилите, участващи във верижното меле.

В района тази сутрин са се случили още няколко леки катастрофи. От АПИ предупреждават шофьорите, които се придвижват в този участък, да бъдат изключително внимателни. "Пътна полиция" регулира движението в района с концентрация на пътни произшествия, пише БЛИЦ.

Вчера тежка катастрофа стана причина за затваряне на пътя София – Варна. Инцидентът се случи край Омуртаг. В сблъсъка са участвали два камиона. Единият от шофьорите е пострадал и е настанен в болница за лечение. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.