Полицията в Банско на крак заради…

https://crimes.bg/index.php/analizi/policiyata-v-bansko-na-krak-zaradi/42749 Crimes.bg
Полицията в Банско на крак заради…

 

Ракията се оказала непосилна за него

Полицейските власти в Банско бяха вдигнати на крак.

 

Причина за това стана италианец, който бил заварен окървавен и с избити зъби в хотелската си стая, отбелязват от struma.com.

 

Приятел на въпросния италианец информирал органите на реда, че Джовани е бил нападнат и ограбен. Според думите му обирът е бил извършен от неизвестни лица на излизане от местен бар.

 

След направено разследване обаче органите на реда установили, че най-големият виновник в случая била ракията на Банско. Тя се оказала непосилна за чужденеца и той се напил до безпаметност.

 

След солидната почерпка, той тръгнал да се прибира към хотела. Падал и ставал по улиците на града, докато не уцелил дере, в което се търколил от близо два метра височина.

Измъкнал се и отново поел към хотела. Там паднал пред входната врата.

 

Именно при последното си падане, италианецът потрошил и зъбите си. Освен това при паданията той е изгубил и солидна сума пари. Това разкриват свидетели на безпомощното състояние на чужденеца, пише blitz.bg.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.