Показно убийство разтърси Гърция! Разстреляха известен мафиот по време на тържество (Подробности)

https://crimes.bg/index.php/analizi/pokazno-ubiystvo-raztarsi-garciya-razstrelyaha-izvesten-mafiot-po-vreme-na-tarzhestvo-podrobnosti/43082 Crimes.bg
Показно убийство разтърси Гърция! Разстреляха известен мафиот по време на тържество (Подробности)

 

Показно убийство разтърси южната ни съседка Гърция, узна Crimes.

Един от най-известните местни мафиоти е бил показно разстрелян пред куп хора. Става въпрос за Янис Скафтурос, на 55 години. Вчера по обяд той е бил убит по време на семейно празненство за Великден.

Убийството се е случило в родното село на жертвата Скурта, намиращо се в област Беотия в Южна Гърция. Скафтурос и цялото му семейство се били събрали в бащиния му дом. Внезапно в двора на къщата нахлули четирима маскирани на мотори и започнали да стрелят.

Очевидци разказват, че само двама от нападателите са стреляли. Скафтурос, който се смята за член на гръцката мафия, е прострелян с 15 куршума. Ранени са дъщеря му и свекър му. Според информация на в. "Катимерини" двамата пострадали са настанени в болница като няма пряка опасност за живота им.

Използваното оръжие е било автомат "Калашников". Според полицейски служители извършителите са били професионалисти, а акцията е била много добре планирана и извършена. Често при подобни престъпления извършителите идват от чужбина и веднага след престъплението бягат от страната.

Предположенията са за разчистване на стари сметки или заявяване на власт от нови играчи в престъпните структури на страната. Разследването на разстрела на гангстера продължава.

Източник: Скай ТВ

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.