Подпалиха автомобила на автора на клипчето с голото момиче в „Авеню“ (ВИДЕО)

https://crimes.bg/index.php/analizi/podpaliha-avtomobila-na-avtora-na-klipcheto-s-goloto-momiche-v-avenyu-video/29992 Crimes.bg
Подпалиха автомобила на автора на клипчето с голото момиче в „Авеню“ (ВИДЕО)

Автомобилът на 24 – годишния Мариян Котев, заснел видеоматериала с голото момиче в дискотека „Авеню“ във Варна е бил подпален, става ясно от думите на самия него.Освен че е получил множество обидии и заплахи по свой адрес относно видеото, което за броени часове беше разпространено както в социалните мрежи, така и от медиите, срещу него са предприети и наказателни акции като тази. Мариян не е сигурен кой е автор на палежа, но предполага, че има връзка с голата Люба.Той е понесъл и други удари, за които твърди, че отново са нанесени от момичето и компанията му.Малко след инцидента в дискотеката и разпространения видеоклип, мъжът получил заявка за приятелство от непознато момиче в “Skype”. Започнали често да разговарят и той бил привлечен от нея, както и тя от него.Накрая стигнали и до среща, но момичето започнало да го изнудва. Казала му, че ако не й плати 10 000 лева, ще го съди за изнасилване. Заявила и, че има доказателства. Той успял да се измъкне от така създалата се ситуация, но малко по-късно чисто новият му автомобил бил запален.Като доказателство, мъжът притежава и снимка на запаления автомобил./Видеото на Люба, която се съблече чисто гола в дискотеката можете да гледате тук./Разказът на Люба защо се е съблякла чисто гола в дискотека, вижте тук. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.