Почина блъснатият от такси велосипедист, полицията издирва убиеца

https://crimes.bg/index.php/analizi/pochina-blasnatiyat-ot-taksi-velosipedist-policiyata-izdirva-ubieca/38384 Crimes.bg
Почина блъснатият от такси велосипедист, полицията издирва убиеца

 Тази нощ в "Пирогов" почина велосипедистът, който бе блъснат от таксиметров автомобил на кръстовището край столичния стадион "Локомотив". Тъжната вест съобщи съпругата на починалия Константин Касабов - София Господинова, пише Блиц.бг, позовавайки се на dir.bg.  Инцидентът се случи на 21 октомври около 8.20 часа на бул. "Рожен" в  близост до кръстовището с ул. "Петър Панайотов".

 

Шофьор на лек автомобил е прегазил младия мъж, който е баща на две деца. След жестокия сблъсък, водачът на таксито е избягал от местопроизшествието. Той не е уведомил органите на МВР. Пострадалият Константин е бил транспортиран в "Пирогов". Въпреки положените усилия от страна на лекарите, тази нощ младият мъж е издъхнал.

 

"Тази нощ Константин Касабов почина. Бог да го прости. Обичам те, Тине. И винаги ще те обичам! Все още се търси шофьорът на автомобила, който причини тази смърт!", написа почернената му съпруга София в мрежата. От столичната полиция отправят апел към хората, които са станали свидетели на инцидента или разполагат с информация за водача, или управлявания от него автомобил, да подадат сигнал на следните телефонни номера -  112;  02/982 0516 или 02/982 0069. От полицията припомнят, че анонимността на подалите сигнал е гарантирана, пише БЛИЦ.

 

Преди дни подобен инцидент се случи на "Ломско шосе", където велосипедист бе засечен от таксиметров автомобил. За щастие колоездачът се размина единствено с наранявания по лицето. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.