Пияният лекар, помел майка и дете в Плевенско, още е на работа

https://crimes.bg/index.php/analizi/piyaniyat-lekar-pomel-mayka-i-dete-v-plevensko-oshte-e-na-rabota/43176 Crimes.bg
Пияният лекар, помел майка и дете в Плевенско, още е на работа

 

Пияният до козирката доктор, който помете майка с дете в село в Плевенско, все още е на работа, видя Crimes.

Доктор Димитър Дюлгеров, на 52 години, продължава да приема и преглежда пациенти в Спешната помощ в град Левски. Той работи там от близо една година, а като причина срещу него да липсват санкции от лечебното заведение, е фактът, че жалби срещу него до момента няма. Той никога не бил ходил на работа в нетрезво състояние.

Това е официалното становище на работодателя на 52-годишния медик. Срещу него обаче е образувано бързо производство, тъй като е седнал зад волана под влияние на алкохол. Припомняме ви, че докторът блъсна с джипа си жена с дете, след което се блъсна и в ограда.

Пристигналите на място екипи на КАТ са установили, че той е шофирал с 1,77 промила алкохол. Смущаващото обаче е, че по случая липсват факти и обстоятелства в публичния бюлетин на МВР.

След отправено запитване, от ведомството казаха, че тече проверка. Местните обаче се притесняват, че случаят ще бъде потулен, за да може лекарят да избегне справедливото наказание.

До момента е отразено, че има катастрофа и пострадала жена. Материалите са докладвани в плевенската прокуратура.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.