Пияни роми изправиха Петрич на нокти, нападнаха шофьор на бус

https://crimes.bg/index.php/analizi/piyani-romi-izpraviha-petrich-na-nokti-napadnaha-shofyor-na-bus/42102 Crimes.bg
Пияни роми изправиха Петрич на нокти, нападнаха шофьор на бус

Див екшън изправи петричани на нокти

 

Див екшън изправи жителите на Петрич на нокти. Пияни роми подлудяват всички с изцепките си.

 

Поредната от тях е нападението на шофьора на бус посред бял ден. Екшън сцената се разиграла на ул. „Солунска“, намираща се на околовръстния път в града, пише БЛИЦ, позовавайки се на „Струма“.

 

Ромите започнали да хвърлят предмети по буса, а след това му препречили пътя и го принудили да спре.

 

Пияните роми започнали да ругаят шофьора, да ритат буса и да го удрят. В резултат са счупили страничното стъкло.

 

Пострадалият шофьор е Сашо Узунов от с. Тополница. Той е успял да запази самообладание и да подаде сигнал на телефон 112. Чувайки сирените на полицейските автомобили, ромите се скрили в стопанския двор. Но бързо били заловени, след което са откарани в близкото районно управление.

 

В резултат са задържани трима мъже – 36-годишните Кирил Ангелов и Митко Пламенов, както и 26-годишният Димитър Стоянов, който празнувал рождения си ден.

 

Само половин час преди разиграването на екшъна, полицията направила забележка на празнуващите роми заради силната музика.

 

И тримата нападатели са с акт по Указа за борба с дребното хулиганство. Вчера делото им трябваше да се гледа в Районен съд в Благоевград, но бе отложено. Причината за това е липса на адвокат, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.