Пипнаха я! Чудовището майка, която изхвърли бебето си на боклука, е заснета от камера

https://crimes.bg/index.php/analizi/pipnaha-ya-chudovishteto-mayka-koyato-izhvarli-bebeto-si-na-bokluka-e-zasneta-ot-kamera/42990 Crimes.bg
Пипнаха я! Чудовището майка, която изхвърли бебето си на боклука, е заснета от камера

Майката се оправдава, че бебето се е родило мъртво и затова го е хвърлила!

Един от най-покъртителните случаи от последните дни у нас започва да се изяснява. Той е от Димитровград, където млада майка потресе България.

21-годишна жена изхвърли новороденото си бебе в контейнер с боклук. Малко след това бе задържана от полицията, а обяснението й е, че детето й се е родило мъртво и затова решила да го изхвърли

Оказва се, че охранителна камера е заснела жестоката случка. Охранителят, който е бил на работа тогава, сътрудничи на разследването.

„Не бях виждал никога толкова жестоко нещо. Тя се приближи до боклука и изхвърли бебето. Потресен съм“, разкрива служителят Димчо Делев, който работи във фитнес залата, чиято собственост е камерата.

От камерата не става ясно дали бебето наистина е било мъртво при изхвърлянето или майката го е умъртвила.

Предната нощ мъжът, с когото живее майката, е извикал полиция, тъй като тя се е била заключила в банята. Младата жена обаче излязла и ги отпратила под предтекст, че е добре.

Разследването продължава, като се работи и по версията за вина на майката. Ако бъде доказано, че с нещо е допринесла за смъртта на бебето, прокуратурата може да повдигне срещу нея обвинение.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.