Пенсионерите недоволстват след тази новина

https://crimes.bg/index.php/analizi/pensionerite-nedovolstvat-sled-tazi-novina/41726 Crimes.bg
Пенсионерите недоволстват след тази новина

Нито един пенсионер не е доволен от тази новина

Има вероятност от ноември да спре изплащането на добавката към пенсиите.

Пенсионерите са изключително разочаровани след тази новина. Не е изключено те да останат без добавката от 50 лева през ноември. Това ще се случи, ако не се стигне до актуализация на бюджета, предупреди служебният министър на финансите Асен Василев в кулоарите на парламента.

Той заяви, че възможностите за преструктуриране на капиталовите разходи почти са "изядени". Това е причината в момента служители на пътни компании да протестират, предава репортерът Марта Младенова, пише БЛИЦ.

Василев отговори и на всички, които твърдят, че не се налага актуализация.

„Да отворят Закона за бюджета и да посмятат с един калкулатор“, за да установят, че с още едно преструктуриране, ще има пари за мерките за септември и октомври, и то не за всички.

Той заяви, че вероятно няма да има средства за допълнителните 50 лева за ноември месец без актуализация“, каза служебният министър.

Голяма част от преструктурирането на капиталовите разходи вече е направено, заяви още той, цитиран от БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.