Пак арестуваха Венци Боксьора!

https://crimes.bg/index.php/analizi/pak-arestuvaha-venci-boksyora/42200 Crimes.bg
Пак арестуваха Венци Боксьора!

Венцислав Дамянов, по прякор Венци Боксьора, който вчера беше пуснат под домашен арест, е задържан тази вечер при специализирана акция на СДВР в Световрачене.

Това научи NOVA. По неофициална информация са задържани и трима души от неговото обкръжение.

По-рано днес жандармерия влезе в софийското село. Причината - масовият страх на хората там. Дамянов е обвинен в побои и закани с убийство. Местните хора твърдят, че рецидивистът всъщност не си стои у дома, а често излиза навън. По думите им те живеят в страх от отмъщение.

Дамянов беше задържан преди седмица. След ареста Софийската районна прокуратура му повдигна две обвинения. Едното - за закана с убийство. Софийският градски съд обаче го пусна под домашен арест. 

Официално от СДВР:

В хода на стартиралата през вчерашния ден специализирана полицейска операция по малките населени места на територията, обслужвана от СДВР, тази нощ са задържани четирима души.

Двама от тях имат криминалистически регистрации за множество престъпления, един - за наркотици. При извършените претърсвания в жилищата на задържаните са намерени две газови оръжия, както и наркотични вещества.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.