Още една девойка е в неизвестност

https://crimes.bg/index.php/analizi/oshte-edna-devoyka-e-v-neizvestnost/40368 Crimes.bg
Още една девойка е в неизвестност

 

В неизвестност е от декември, миналата година

От полицията в Шумен съобщават за пореден сигнал за девойка в неизвестност.

 

След като миналата седмица издирваната Макбуле от Нови пазар се завърна жива и здрава у дома, сега ОДМВР-Шумен издирва Емилия Жанетова Филева. Тя е на 17 години и също е от Нови пазар, съобщава varna24.bg.

 

По получени данни в полицейското управление в града непълнолетната напуснала  Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания в Нови пазар на 10 декември 2020г. Оттогава е в неизвестност.

 

Емилия е висока около 1,60м., със слабо телосложение, с мургаво лице, дълга черна чуплива коса и кафяви очи. Била е облечена със спортен анцуг и елек. От проведените до момента издирвателни действия са получени данни, че е пребивавала на територията на община Каварна и София област.

 

Умоляват се всички, които разполагат с информация за местонахождението ѝ да съобщят на телефон 112 или в близкото полицейско управление.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.