Обрат със смъртта на аса на Лудогорец Лукоки: Сърцето му спряло след зверски побой от роднини, лекари ампутирали крака му

https://crimes.bg/index.php/analizi/obrat-sas-smartta-na-asa-na-ludogorec-lukoki-sarceto-mu-spryalo-sled-zverski-poboy-ot-rodnini-lekari-amputirali-kraka-mu/43131 Crimes.bg
Обрат със смъртта на аса на Лудогорец Лукоки: Сърцето му спряло след зверски побой от роднини, лекари ампутирали крака му

 

Обрат с разследването за смъртта на Джоди Лукоки, узна Crimes.

Както знаете, бившият футболист на Лудогорец почина внезапно само на 29 години, а новината за смъртта му разтърси футболния свят у нас и в Холандия, където асът играеше последно за местния Твенте, откъдето обаче беше изгонен заради обвиненията в домашно насилие от бившата му приятелка.

Очевидно с необуздания нрав на Лукоки е свързана и трагичната му смърт, която първоначално беше обвита в мистерия. В холандски медии дори се появи информация, че той е бил наръган смъртоносно след свада в нощен клуб.

Оказа се, че случаят е дори още по-трагичен и нелеп. Футболистът е бил пребит буквално до смърт от свои роднини. Боят се е разиграл по време на парти, а първоначално Лукоки решил, че ще се оправи сам.

След като получил зверско главоболие обаче, той отишъл в клиника, където състоянието му се влошило. Наложило се дори лекарите да ампутират крака му, който се оказал постоянно инфектиран от дълго време и коляното му не се снабдявало с кислород.

Заради критичното му състояние лекарите го поставили в медицинска кома, но около 6 часа сутринта вчера сърцето на футболиста не издържало и спряло да бие. Лукоки беше едва на 29 години.

Източник: Parool.nl

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.