Нови, ужасяващи подробности за убийството на брокерката Теодора Бахлова (Вижте каква грешка е допуснал убиецът й)

https://crimes.bg/index.php/analizi/novi-uzhasyavashti-podrobnosti-za-ubiystvoto-na-brokerkata-teodora-bahlova-vizhte-kakva-greshka-e-dopusnal-ubiecat-y/41769 Crimes.bg
Нови, ужасяващи подробности за убийството на брокерката Теодора Бахлова (Вижте каква грешка е допуснал убиецът й)

В тясната пътечка между две линии от гробове - в самия център на кв. 12 от Гробищния парк в Бургас, са открити пръснати по протежение от около 15 м частите от тялото на брокерката Теодора Бахлова, пише Флагман бг. 

Вчера бургаските криминалисти успяха да отбележат сериозен напредък в разплитането на най-мракобесната, позната в историята на Бургас, схема за елиминиране на неудобни хора чрез разчленяване и укриване на телата им.

Вчера гробари са помогнали на разследващия екип от ОД на МВР-Бургас да изрови основното доказателство за смъртта на изчезналата на 28 октомври м.г. брокерка на недвижими имоти. 

 

Човекът, който е укрил части от транжираното тяло на 47-годишната жена обаче не е съобразил особеностите от тази част на гробищния парк.Определено той е търсил знак, който, ако се налага някога, да сочи категорично къде са останките.Това е дългогодишен бял бор, единствен в този квартал. Останалите растения тук са основно кедри, саморасли ниски дръвчета, много храсти заради масовото неподдържане на старите гробове.Най-важното, с което са имали късмет криминалистите и е малшанс за извратения "чистач", са именно сянката на белия бор и силно обраслата повърхност на земята от бръшлян.Теренът е сравнително каменист. Всичко това е допринесло плътта по костите да се запази много добре и може да бъде анализирана за следи от побой, порезни рани или огнестрелно оръжие. 

По тънката около 50 см пътечка между две линии от гробове са намерени само торсът и двете ръце. Тази сутрин стана известна допълнителна подробност - има и част от долен крайник - срез от средата на бедрото до тазобедрената става.Торсът, всяка от двете ръце и близо 30-сантиметровата част от бедрото са били заровени на 40 см дълбочина - като кучешко месо, в протежение на 15 м между гробовете. Това е цялата находка дотук и разследването продължава.Очевидно е, че убийците са с изключително извратено съзнание. Много е вероятно главата, която все още не е открита и е на друго място, да съдържа основната улика за причината за смъртта.

Това засилва още повече подозрението, че слухът за хладилник Юки-Бахлова ще се окаже истина. Очаквайте подробности, пише Флагман бг.Ще бъде показано къде е била привикана Теодора Бахлова на 29 октомври привечер, когато изчезва завинаги.Припомняме, че след първоначалното задържане на готвача Деян Дичев на 11 август той казва следното по отношение на познанството си с Бахлова - бил е заедно с нея в апартамент на своя приятел Станимир Рагевски в същата тази вечер на 29 октомври.Говорели си нещо на дивана в хола му, но се стигнало до кавга и се наложило да й удари няколко шамара. На това място обаче готвачът спира и отказва тогава да дава показания.Налице са подозрения, че прославеният с деликатесите си кулинар има връзка и с двете убийства - на Юмер Мехмед (28 г., известен сред приятелите си като Юки) и на Теодора Бахлова (47 г.).По време на брифинг на Окръжна прокуратура и ОДМВР-Бургас категорично бе отхвърлена възможността Дичев да е свързан с покушение на все още липсващата и намираща се в неизвестност Бахлова. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.