Нови разрития за кошмара в Бургас: 21-годишният Кирил наръгал състудентката си в главата, отрязала мераците му

https://crimes.bg/index.php/analizi/novi-razritiya-za-koshmara-v-burgas-21-godishniyat-kiril-naragal-sastudentkata-si-v-glavata-otryazala-meracite-mu/42948 Crimes.bg
Нови разрития за кошмара в Бургас: 21-годишният Кирил наръгал състудентката си в главата, отрязала мераците му

 

21-годишният Кирил Петков, който наръга 22-годишно в Бургас, е ннеин състудент, узна Crimes.

Нападателят е криминално проявен, а във фаталната вечер наръгал девойката с нож в главата, защото му отказала да правят секс. Кошмарът се разиграл в апартамента, в който жертвата живеела под наем заедно със сестра си.

Двете организирали купон, на който бил поканен и Кирил. След края му нападателят останал да спи там. Той обаче започнал да натиска колежката си за интимности. Жертвата му го отрязала категорично, което го разярило и той я нападнал.

Сестра й се събудила от писъците й и се втурнала да помага и да я отърве от агресора. В същото време той извадил нож и го забил в главата на състудентката си. 27-годишната й сестра получила прорезни рани по ръцете, докато опитвала да предпази сестричката си.

Тя е успяла да се обади и на 112, като само за няколко минути на мястото са пристигнали медицински и полицейски екипи. Наръганата в главата девойка е в много тежко състояние в болницата в Бургас. Направена й е животоспасяваща операция, нужни са и кръводарители.  

Нападателят също е получил медицинска помощ, тъй като е с рана на лявата предмишница. След това е бил задържан за срок от 24 часа. Съсед разказа, че голямата сестра 10 минути е крещяла за помощ, преди някой да се отзове.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.