Нови разкрития за трагедията с Петър, който загина в Крушаре

https://crimes.bg/index.php/analizi/novi-razkritiya-za-tragediyata-s-petar-koyto-zagina-v-krushare/42389 Crimes.bg
Нови разкрития за трагедията с Петър, който загина в Крушаре

Нови разкрития за трагедията с Петър, който загина в Крушаре

От прокуратурата в Сливен съобщават, че предстои да бъдат разпитани и други свидетели във връзка с катастрофата в Крушаре, при която загина 19-годишният Петър Досев, пише БЛИЦ, позовавайки се на Монитор бг.

Роднини и познати на 26-годишния Хюсеин Хюсменов също ще бъдат разпитани. Както вече стана ясно, той е задържан като обвиняем за катастрофата с опела, управляван от бащата на Петър - Десислав Досев.

Почерненият родител разкри, че той сина му са били подложени на побой от близките на обвиняемия. Закачка в дискотека между приятелката на Петър Досев - Ванеса и Хюсеин става причина за трагедията. Двамата младежи не са се познавали.

Първоначално те са се разбрали за среща край Сливен, но след това е било избрано друго място.

Десислав Досев споделя, че още в центъра на селото били пресрещнати от група мъже, които ги пребили.

Адвокатът на Хюсменов твърди, че точно там Петър и баща му направили опит да прегазят клиента му. 

Защитата на виновника ще настоява за определяне на по-лека мярка „домашен арест“. На 2 декември е датата на съдебното заседание.

Близките на Петър се опасяват, че случая ще бъде потулен. Но от прокуратурата уверяват, че работят усилено и очакват излизането на резултатите от назначените експертизи и кръвните проби, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.