Нови разкрития за драмата с Христо Кацаров

https://crimes.bg/index.php/analizi/novi-razkritiya-za-dramata-s-hristo-kacarov/42349 Crimes.bg
Нови разкрития за драмата с Христо Кацаров

Нови разкрития за драмата с Христо Кацаров

 

Както вече стана ясно 32-годишният кандидат-депутат Христо Кацаров е бил издирван с европейска заповед. Той се самоуби в апартамента си в столичния квартал "Дървеница" при опит от страна на полицията да го задържи.

 

Младият мъж е бил кaндидaт зa нaрoдeн прeдcтaвитeл, издигнат oт пoлитичecкa пaртия ГEРБ в Бургacкия избирaтeлeн рaйoн. Той е бил издирван от властите в Нидерландия, които са издали европейска заповед за ареста му. Причината за това е, че той е бил заподозрян за убийството на приятелката си Елена Ганчева. По непотвърдена засега информация жената е работила в системата на Европол.

 

Само преди месец кандидат-депутатът се преместил в Нидерландия заради любимата си Елена, съобщава бургаското електронно издание "Виа Понтика".

 

Убитата жена е живеела от 10 години там, пише БЛИЦ, позовавайки се на изданието. 

 

На 14 ноември Кацаров се прибира в родината, но след изборите отново пътува до Хага. Тогава между него и Елена избухва жесток скандал, след който тя е убита, а той се прибира в България.

 

Запознати споделят, че Елена отхвърлила предложение за брак, направено от нейния любим. Твърди се, че причината за отказа й са отношения с друг мъж. Засега остава неясна причината за скандала им малко преди фаталната развръзка. Но по всяка вероятност те са се скарали заради третия човек в отношенията им

 

Кацаров е отнел живота си със законно притежавано оръжие, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.