Нова порция горещи разкрития за страшилището от Световрачане

https://crimes.bg/index.php/analizi/nova-porciya-goreshti-razkritiya-za-strashilishteto-ot-svetovrachane/42082 Crimes.bg
Нова порция горещи разкрития за страшилището от Световрачане

Смразяващи разкрития за страшилището от Световрачане

 

Както вече стана ясно, вчера вечерта Венцислав Дамянов, известен с прякор Венци Боксьора и страшилището на Световрачене, е бил арестуван отново.

 

Невена Зартова, която е административен ръководител на Софийска районна прокуратура разкри горещи подробности за ареста му.

 

Тя заяви, че той е задържан по ново дело и по ново обвинение -  хулиганство и закана за убийство.

 

Само преди броени часове СГС му наложи мярка за неотклонение „домашен арест“, но той отново е арестуван.

 

Арестът му е във връзка с извършено от него насилие и агресия спрямо няколко лица. Това е случило през лятото на тази година и е причината за повдигането на ново обвинение за хулиганство. Мъжът е задържан за 72 часа.

 

Зартова уточни, че това няма общо с акцията на полицията от вчера. Тя е на мнение, че до края на днешния работен ден ще се представят и документите по това обвинение.

 

Зам.-административен ръководител на СГП уточни, че заради обществения интерес делото бъде под специален надзор, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.