Неочакван развой със сина на кмета на Панагюрище

https://crimes.bg/index.php/analizi/neochakvan-razvoy-sas-sina-na-kmeta-na-panagyurishte/40813 Crimes.bg
Неочакван развой със сина на кмета на Панагюрище

Неочакван развой със сина на кмета на Панагюрище

 

Районна прокуратура-Пазарджик разпореди извършването на проверка за действията на полицейските служители от РУ-Панагюрище във връзка с издирването и установяването на 21-годишния И.Б., който е причинил катастрофа в гр. Панагюрище и след това се укри.

 

Служителите на МВР, посетили произшествието и включили се в издирването на извършителя и техните действия за установяване на местонахождението му, ще бъдат разпитани.

 

Отдел „Вътрешна сигурност“ към МВР ще извърши проверката.

 

Както вече стана ясно, на 30 март 2021 г,. около 2 часа, в гр. Панагюрище, И.Б. причинил катастрофа с управлявания от него лек автомобил, марка „Субару“. Той е ударил три автомобила, след което се е  врязал във витрината на магазин и офис.

 

Водачът е избягал от местопроизшествието и се е укрил.

 

Автомобилът му е бил намерен няколко часа по-късно изоставен край близкото село Панагюрски колонии. По-късно извършителят И.Б.е установен и задържан.

 

Под специален надзор от Апелативна прокуратура-Пловдив ще се гледа досъдебното производство, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.