Нелегална гонка довела до катастрофата, убила бременно момиче във Врачанско

https://crimes.bg/index.php/analizi/nelegalna-gonka-dovela-do-katastrofata-ubila-bremenno-momiche-vav-vrachansko/43236 Crimes.bg
Нелегална гонка довела до катастрофата, убила бременно момиче във Врачанско

 

Нелегална гонка е причината за зверската катастрофа, при която загина бременно момиче, узна Crimes.

Трагедията се е случила в козлодуйското село Гложене, а при нея смъртта си намери момиче на 17 години, което е било бременно в шестия месец. Шофьорът на колата-ковчег, в която се е возила тя, е на 18 години.

Той се е отървал без сериозни наранявания. Според нашите източници той не само, че няма шофьорска книжка, съответно и право да кара, но няма и лична карта и никога не си е вадил документа.

Съмненията на разследващите са, че младежът е участвал в нелегална гонка, тъй като е карал с изключително висока скорост – около 150 км в час. Той е загубил контрол над управлението на колата си, тя се е завъртяла няколко пъти, качила се е на тротоара, където се е забила в стълб, който буквално се е прекършил на три места.

Бременната спътничка на келеша е понесла най-зверския удар и е загинала на място. В момента се изяснява дали водачът не е употребил и алкохол, резултатът от пробата му  все още не е готов.

Местните разказаха, че по тази улица редовно се правят гонки и настояват за поставянето на легнали полицаи, които да регулират скоростта.

Източник: бТВ

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.