Нагли апаши тормозят бургазлии

https://crimes.bg/index.php/analizi/nagli-apashi-tormozyat-burgazlii/41412 Crimes.bg
Нагли апаши тормозят бургазлии

Нагли апаши тормозят бургазлии

В последните две седмици ресторантьори от Бургас отчитат нашествие на нагли апаши. Просещите, по думите им се представят за глухонеми, бременни, слепи или нуждаещи се от операция. Те влизат в заведенията, обикалят от маса на маса и разчитат на милостинята на клиентите, пише БЛИЦ, позовавайки се на "Флагман".

Собственик на едно от заведенията в града разкрива, че и предишни години е имало подобни измамници, но като тази - никога не е било.

"Всяка вечер, се завъртат по няколко групи. Ако бяха наистина нуждаещи – щяхме да им помогнем, да оставим благотворителни кутии в заведенията ни, където клиентите да дарят, колкото им е от сърце. Ние също щяхме да дадем част от оборота", споделя още мъжът.

Той допълва, че поне от шест месеца жената, която обикаля из масите е в една и съща фаза на бременността.

"Тя и приятелят й твърдят, че са глухи, но според мен всичко чуват и разбират. Вероятно са румънци“, каза собственик на едно от емблематичните бургаски заведения.

Само преди няколко години Бургас бе залят от румънски измамници, които твърдяха, че събират пари за изграждането на център за глухонеми.

Униформените от Първо РУ в града дълго се бориха с нашествениците, но най-накрая успяха да ги прогонят. Очевидно апашите стават все по-изобретателни и разчитат на това, че нито един полицай не би си позволил да притеснява жена, която твърди, че е бременна, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.