Младен Маринов с тревожен сценарий след свалянето на карантината

https://crimes.bg/index.php/analizi/mladen-marinov-s-trevozhen-scenariy-sled-svalyaneto-na-karantinata/38693 Crimes.bg
Младен Маринов с тревожен сценарий след свалянето на карантината

Младен Маринов проговори за ужаса, който се задава след свалянето на карантината.

 

Той заяви, че повечето от работодателите вече са адаптирали смените на подчинените си към времевите прозорци за преминаване на КПП-тата. 

 

Министърът заяви, че е имало проблем със служителите на градския транспорт, но проблемът вече е разрешен. 

 

Младен Маринов сподели, че вчера е бил на един от пунктовете.

 

"Всеки приема пътуването си за изключително важно. Дори и ако то е свързано с печене на агне и носене на козунак на родителите. Не може така да бракуваш усилията на всички, които спазват нормите", категоричен е Маринов.

 

Той заяви, че днес е имало опити за влизане в столицата.

 

Министърът призна, че се наблюдава една положителна тенденция заради карантината - престъпността значително е намаляла, особено кражбата на моторни превозни средства.

 

Според него по-притеснително е какво ще се случи след падането на карантината и вероятността престъпността ще се увеличи в пъти. 

 

Министърът коментира и ситуацията с избягалия от старозагорската болница мъж, който се прибра в село Паничерево. Той сравни този случай с това, което направиха столичани в четвъртък.

 

"Те не знаят дали са носители на вируса, но се прибраха да заразят родителите си. Разликата е, че мъжът от Паничерево е доказано болен", заяви Младен Маринов, цитиран от БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.