Млад българин загина в Хага, властите разследват убийство

https://crimes.bg/index.php/analizi/mlad-balgarin-zagina-v-haga-vlastite-razsledvat-ubiystvo/43825 Crimes.bg
Млад българин загина в Хага, властите разследват убийство

 

Млад българин е загинал в Хага, а властите се съмняват, че става въпрос за убийство, узна Crimes.

Жертвата е мъж на 22 години, с българско гражданство. Той е паднал от прозорец на четвъртия етаж на сграда в Хага и е получил изключително тежки наранявания. Младежът е бил незабавно транспортиран в болница, където лекарите са направили всичко възможно, за да спасят живота му. За съжаление обаче една седмица по-късно нашенецът е починал.

Трагедията се е разиграла в сграда на „Ван Мускенброкстраат“ миналата сряда – 27 април, вечерта, около 21.15 часа. Полицията в града обяви, че най-вероятно се касае за убийство. За което дори вече има двама арестувани заподозрени. Те са връстници на жертвата и разследващите смятат, че умишлено са го бутнали от прозореца.  

Властите официално обявиха, че търсят свидетели на инцидента. По време на трагедията улиците на район Лаак на Хага са били изпълнени с многобройни минувачи, тъй като са се провеждали честванията на Деня на краля. Въпреки ареста, органите на реда на са изключили напълно и вероятността нашенецът да е паднал сам в опит да си намери по-добра гледна точка към фестивала в града.

Разследванията продължават и в момента.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.