Мистерията с изчезналия Давид се заплита

https://crimes.bg/index.php/analizi/misteriyata-s-izcheznaliya-david-se-zaplita/38872 Crimes.bg
Мистерията с изчезналия Давид се заплита

Мистерията с изчезналото момче от София се заплита

Давид е в неизвестност вече втори месец.Полицията и родителите му продължават да го търсят. Но засега няма и следа от него.

Любопитното е, че откакто 22-годишният Давид Георгиев е изчезнал, вайбърът му е бил активен няколко пъти. Все още не е ясно дали телефонът му не е бил откраднат.

От края на месец март, когато момчето излиза на разходка в квартал „Обеля”, следите му се губят. Давид е имал в себе си само 10 лева и външна батерия за телефон.

Майка му Невена се опитала да се свърже с него минути след като излязъл, но още тогава телефонът му бил изключен.

Месец преди да изчезне, Давид се преместил при баба си и дядо си, тъй като искал да бъде по-самостоятелен.

Майка му разказва, че се е прибрал у дома за 3 дни и повтарял, че иска да изчезне.

По данни на полицията, младежът е тръгнал към пещерата „Темната дупка” до Лакатник. Откакто родителите на Давид са споделили в мрежата, че го търсят, няколко пъти измамници се свързали с тях и дори им поискали пари.

Близките на изчезнали младеж споделят, че той е по-затворен и няма приятели. Учил компютърно и софтуерно инженерство в Техническия университет. Обича да свири на китара, на пиано, да композира. В началото на годината се разделил с приятелката си. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.