Минимум 50 години затвор за българин в САЩ, извършвал гнусни деяния с деца (Нашенецът в комбина с американец - Всичко за скандала)

https://crimes.bg/index.php/analizi/minimum-50-godini-zatvor-za-balgarin-v-sasht-izvarshval-gnusni-deyaniya-s-deca-nashenecat-v-kombina-s-amerikanec-vsichko-za-skandala/42323 Crimes.bg
Минимум 50 години затвор за българин в САЩ, извършвал гнусни деяния с деца (Нашенецът в комбина с американец - Всичко за скандала)

При международна операция е разбита група, занимавала се с разпространение на еротични снимки и видеа на деца. Директорът на националното следствие Борислав Сарафов обяви пред медиите, че у нас е задържан 48-годишен българин, а в Америка други няколко американски граждани.

Според разследващите са били разпространени над 4 милиона снимки и видеа, а групата спечелила почти 10 милиона долара.

Българинът, с добри IT познания, администрирал сайта, в който било порнографското съдържание на деца между 4 и 6 години.

Имало деца в провокативни пози, в полицейски униформи, в прозрачно бельо и други. Повечето деца-жертви са от Молдова и Украйна.

Част от родителите на сниманите деца са го правили съзнателно, като са получавали пари за снимките им. Българинът е задържан до 72 часа, съгласно споразумението за екстрадиция, се чака произнасянето на съда. Чакат го минимум 50 г. затвор, посочи Сарафов. 

Реализираните приходи от сайта възлизат на 9,5 млн. долара, като арестуваният българинът е получил половин милион от тези пари.Сайтът имал потребители от над 100 държави, а за част от снимките се плащал месечен абонамент от 80 долара. Така българинът успял да спечели около 500 000 долара. Предстои той да бъде екстрадиран.

 


 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.