Луд екшън в Пещера завърши с арести

https://crimes.bg/index.php/analizi/lud-ekshan-v-peshtera-zavarshi-s-aresti/41579 Crimes.bg
Луд екшън в Пещера завърши с арести

Луд екшън в Пещера завърши с арести

 

Семеен скандал в Пещера завърши с арест. Трима души са задържани заради скандал в квартал "Пирин". Сигналът е бил подаден вчера около 18.40 ч. в полицията.

 

По първоначални данни се чули и изстрели. Автопатрули на полицейското управление в Пещера и екип на Зоналното жандармерийско управление - Пловдив незабавно са се насочили към мястото на инцидента.

 

В свадата са участвали 48-годишен местен жител и двама негови съкварталци - баща и син на 45 и 26 години. Причината била неуредени финансови взаимоотношения помежду им.

 

Напрежението ескалирало бързо и прераснало в сбиване. В резултат на това 48-годишният мъж стрелял с газов пистолет. Неговите опоненти счупили задното панорамно стъкло на лекия му автомобил "Нисан". Участниците в свадата са задържани. Те остават в ареста за срок от 24 часа. Иззет е пистолетът, който е регистриран в полицията.

 

Образувано досъдебно производство по случая. Под надзора на Районната прокуратура в Пазарджик продължава разследването, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.