Лоши новини за Андре Токев

https://crimes.bg/index.php/analizi/loshi-novini-za-andre-tokev/42307 Crimes.bg
Лоши новини за Андре Токев

Лоши новини за Андре Токев

Новините за Андре Токев не са никак добри. Магистратите от Софийски градски порязаха готвача, налагайки му мярката "домашен арест".

След като бе спипан пиян зад волана, Токев бе привлечен към наказателна отговорност, пише БЛИЦ, позовавайки се на Нова телевизия.

Първоначално топ готвачът остана зад решетките за72 часа. Той бе арестуван, веднага след като пробата му за алкохол даде положителен резултат.

Токев бе спрян на Околовръстното шосе в София, тъй като е карал колата си буквално по джанти.

Първоначално му бе наложена мярката „парична гаранция“, която бе в размер на 3 000 лева. Но след като Софийската районна прокуратура протестира, стана ясно, че обръчът около Токев се затяга.

След като излезе от ареста той написа във фейсбук профила си, че съжалявам и случилото се е недопустимо. Известният готвач дори заяви, че ще направи всичко възможно да възстанови доверието на околните към него, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.