Крупен фермер стои зад зверското убийство в Антон (Брат му също замесен в ужаса – Нови разкрития)

https://crimes.bg/index.php/analizi/krupen-fermer-stoi-zad-zverskoto-ubiystvo-v-anton-brat-mu-sashto-zamesen-v-uzhasa-novi-razkritiya/42887 Crimes.bg
Крупен фермер стои зад зверското убийство в Антон (Брат му също замесен в ужаса – Нови разкрития)

Крупен фермер стои зад зверското убийство в село Антон, което потресе страната, узна Crimes.

Въпросният мъж е един от най-състоятелните арендатори на обработваеми земи в района на Средногорието. Жертвата му е млад мъж с инициали И.Д., на 28 години, който се е препитавал с пасене и грижа за коне. Родом убитият е от Копривщица, съобщиха от полицията.

Жертвата на престъплението е бил открит в късните часове на неделя, 6 февруари. Той е бил с видими следи по тялото от зверски побой и в напълно безпомощно състояние. Незабавно е бил повикан екип на Спешна помощ, който е констатирал смъртта му.

От прокуратурата вече са привлекли като обвиняем един от най-заможните фермери в региона – Дончо Петров. По данни на разследващите, убитият е работел за него, а в деня на смъртта си е смятал да му поиска 50 лв заем. Освен Петров, за убийството е задържан и брат му – Красимир.

Подробности за зверството бяха съобщени тази вече от Наталия Николова, говорителят на Окръжна прокуратура-София. Аутопсията е показала, че причина за смъртта на жертвата са емболия и втрешен кръвоизлив, следствие на множеството наранявания по тялото, причинени от зверския побой, нанесен, най-вероятно, от двамата задържани. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.