Криминалистите с първа версия за стрелбата по жена на хорото в Ловеч

https://crimes.bg/index.php/analizi/kriminalistite-s-parva-versiya-za-strelbata-po-zhena-na-horoto-v-lovech/40320 Crimes.bg
Криминалистите с първа версия за стрелбата по жена на хорото в Ловеч

 

Издирват се притежателите на оръжия с такъв калибър

Криминалистите вече работят по първа версия за стрелбата по жена на хорото в Ловеч.

 

Припомняме, че навръх Нова година жена беше простреляна, докато играе хоро навън. Според криминалистите е възможно човекът, който е стрелял, да се е целил в тонколоната, тъй като не му е харесал шумът, който се вдига.

 

Куршумът е 22-ри калибър, а стрелбата е извършена 40 минути след полунощ. Предполага се, че изстрелът е дошъл от околните жилищни сгради. Жената е в добро състояние в ловешката болница, но лекарите все още не са извадили парчето от куршума, който я е пронизал. 

 

Причината – има риск да бъдат засегнати органи. Първоначално, никой от празнуващите не разбира, че 42-годишната жена е простреляна. Едва в ловешката болница става ясно, че Теодора Тодорова има рана от куршум.

 

„Якето й беше пробито. Имаше деца, които стрелецът можеше да рани. Този човек да си помисли занапред и ако има съвест, да се предаде на полицията”, разказа мъжът. Разследването продължава вече пети ден. Издирват се притежателите на оръжия с боеприпас 22-ри калибър.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.