Криминалисти нахлуха в апартамента на Янек

https://crimes.bg/index.php/analizi/kriminalisti-nahluha-v-apartamenta-na-yanek/40642 Crimes.bg
Криминалисти нахлуха в апартамента на Янек

Претърсват апартамента на Янек

Криминалисти от Дупница претърсват апартамента на Янек. Те са влезли в жилището на изчезналия мъж през терасата, използвайки кран на пожарната.

Домът на Миланов е бил претърсван в продължение на 4 часа. Обискът е започнал тази сутрин, пише БЛИЦ, позовавайки се на struma.bg

"По някакъв начин са отворили вратата на терасата и са влезли вътре", разказаха свидетели на любопитната акция. Криминалистите са действали по неотложност и са извършили обиска без присъствието на близки на Янек, но в присъствието на лице от блока.

Съседи на изчезналия мъж споделят, че брат му е заминал за Англия.

Счупените стъкла на прозореца на терасата са подменени.

Според съседите криминалистите са търсили патрони в дома на Янек. "Питайте институциите вярно ли е, че Каплата, докато е под домашен арест, се е разхождал из града и е пазарувал в голяма верига хранителни магазини”, споделят съседи на изчезналия мъж.

Припомняме, че в продължение на дни те чакаха Янек пред блока с появи отнякъде. Но вече нямат надежда, че той е жив, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.