Кошмар в Търговище! Пребиха новородено бебе в болницата (Всичко за ужаса)

https://crimes.bg/index.php/analizi/koshmar-v-targovishte-prebiha-novorodeno-bebe-v-bolnicata-vsichko-za-uzhasa/42929 Crimes.bg
Кошмар в Търговище! Пребиха новородено бебе в болницата (Всичко за ужаса)

 

Неописуема жестокост се е разиграла в болницата в Търговище, узна Crimes.

В покуратурата на града е подаден сигнал за нанесена тежка телесна повреда на новородено бебе в болницата. Според запознати със случая, на мъничето са били нанесени изключително тежки травми и в момента то се бори за живота си. Като дори и да оцелее, не се знае дали няма да има увреждания до края на живота си.

Данните за инцидента са били подадени вчера като прокуратурата изяснява дали става въпрос за престъпна небрежност от страна на персонала на болницата или говорим за умишлен побой над бебето.

Назначена е съдебно - медицинска експертиза, извършват се разпити на свидетели, изискана е медицинска документация и записи от камери за видео наблюдение.

Работата по изясняване на случилото се продължава.

Припомняме, че преди години българското общество бе разтърсено от новината за друг подобен случай на насилие над новородено в София. Става въпрос за акушерката Емилия Ковачева. Тогава камери я заснеха как нанася зверски побой на бебе на 4 дена.

Случаят предизвика широк отзвук и възмущение и хората настояваха за строга и справедлива присъда. През март 2021 Софийският апелативен съд потвърди 18-годишната ефективна присъда на акушерката.

Източник: бТВ

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.