Кошмар в монтанско! Баща наръга сина си в сърцето, майката почина вследствие на шока

https://crimes.bg/index.php/analizi/koshmar-v-montansko-bashta-naraga-sina-si-v-sarceto-maykata-pochina-vsledstvie-na-shoka/43832 Crimes.bg
Кошмар в монтанско! Баща наръга сина си в сърцето, майката почина вследствие на шока

 

Жесток кошмар се разигра в монтанско, видя Crimes.

Възрастен мъж е наръгал смъртоносно в сърцето сина си в местното село Смоляновци. В следствие на шока от случилото се, майката на убития починала на място. Трагедията се разиграла вечерта на 25 майа, когато между 74-годишният мъж и сина му започнал скандал.

В състояние на афект, бащата извадил ловна пушка и я насочил към сърцето на сина си. Младият мъж обаче успял да хване цевта, за да се предпази и произведеният изстрел го ранил в коляното.

Разлютеният му баща взел от масата в кухнята нож и наръгал пострадалия в сърцето. Майката, която е била свидетел на целия скандал, починала от изживения шок, виждайки сина си бездиханен на пода.

След зверството си убиецът отишъл при съседката и й казал, че е убил сина си. Жената повикала полиция, като пред служителите на реда 74-годишният е потвърдил, че той е извършителят.

В хода на разследването е установено, че намерената на местопроизшествието пушка не е регистрирана. На извършителя на престъпленията не е издавано разрешение за придобиване и държане на огнестрелно оръжие и боеприпаси.

Обвиняемият е с мярка за неотклонение „домашен арест“.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.