Кошмар в Бургас: Откриха труп на мъж до Мол Плаза, друг се бори за живота си (Всичко за трагедията)

https://crimes.bg/index.php/analizi/koshmar-v-burgas-otkriha-trup-na-mazh-do-mol-plaza-drug-se-bori-za-zhivota-si-vsichko-za-tragediyata/42111 Crimes.bg
Кошмар в Бургас: Откриха труп на мъж до Мол Плаза, друг се бори за живота си (Всичко за трагедията)

Истинска трагедия се разигра до Мол Плаза в Бургас




Източник:




2021-10-11 13:23:00


Анализи


0

Прочетено: 45864

Кратка връзка








Трагедия край мол „Бургас Плаза“. Двама млади мъже, които живеели в каравана към лунапарк, разположен между мол „Бургас Плаза“ и магазин „Декатлон“ са обгазени, съобщиха от ОД на МВР. 

Сигналът за инцидента е подаден в неделя около 10.40 ч. в Пето Районно управление — Бургас. 

Починалия е 36-годишен пловдивчанин. Той живеел в караваната заедно с 27-годишен мъж от с. Свобода, общ. Камено. Двамата са служители в атракциона. 

Тялото на пловдивчанина е открито от работничка в увеселителния парк, която живеела в съседна каравана. По думите й втория мъж бил в неадекватно състояние и не отговарял на повикванията й. 

27-годишният служител е откаран от екип на „Спешна помощ“ в УМБАЛ – Бургас. Настанен е за лечение в отделение „Реанимация“ в кома, с опасност за живота.

Тялото на пловдивчанина е откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина“. 

При извършения оглед е констатирано, че караваната се отоплявала с газова печка, като газовата бутилка била монтирана извън караваната и свързана с гумен маркуч за печката. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.