Коронавирусът погуби бизнесмен от Бяла Слатина

https://crimes.bg/index.php/analizi/koronavirusat-pogubi-biznesmen-ot-byala-slatina/40249 Crimes.bg
Коронавирусът погуби бизнесмен от Бяла Слатина

Коронавирусът погуби бизнесмен от Бяла Слатина

Трагедия потресе Бяла Слатина. Дългогодишният общински съветник и бизнесмен Данаил Йолов, по-известен като Деци, не успя да пребори коронавируса.

Бившият сенатор е издъхнал в МБАЛ „Христо Ботев“ във Враца. Причината за смъртта му са усложнения след инфектиране с коронавирус.

63-годишният бизнесмен е страдал от съпътстващи заболявания. Те са възпрепятствали борбата му с инфекцията, съобщава БЛИЦ, позовавайки се на "Булнюз". 

Погребението на Данаил Йолов ще се състои утре в мюсюлманските гробища на Бяла Слатина. Траурната церемония ще протечи със спазване на всички противоепидемични мерки. 

За покойния бизнесмен скърбят съпругата му, трите им дъщери, внуци, роднини, близки приятели и много познати.

За последното денонощие жертвите на коронавируса у нас са общо 41 души. И днес броят на излекуваните надвишава този на новорегистрираните случаи. Отново се наблюдава спад в случаите и процента на новодиагностицираните спрямо направените тестове, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.