Конвой пред хотела на Жоро Шопа

https://crimes.bg/index.php/analizi/konvoy-pred-hotela-na-zhoro-shopa/37787 Crimes.bg
Конвой пред хотела на Жоро Шопа

Бронираните автомобили плашат клиенти пред хотел „Лозенец“, видя BIG5.BG




Източник:




2015-06-11 09:17:00


Анализи


8

Прочетено: 1001952

Кратка връзка








Жесток конвой от бронирани коли успя да заснеме BIG5.BG пред хотел „Лозенец“ в едноименния столичен квартал. Баровското място за отмора на богати туристи е собственост на Георги Семерджиев - Жоро Шопа, най-близкият авер на Евелин Банев – Брендо. На фотографията ясно се вижда солиден автопарк от луксозни автомобили, издържащи на удар с гранатомет, подредени като за снимка.

 

Жители на квартала споделиха пред BIG5.BG, че мутренските коли ги плашат. Стигнало се дотам, че загрижени родители не пускат децата си сами пред хотела на Шопа, познат в криминалния свят като дясна ръка на „кокаиновия крал“.

 

На фотоса ясно се виждат няколко мерцедеса, като първият от дясно е собственост на Шопа от началото на годината. Джипът модел мерцедес G класа е собственост на спрягания като мафиот тополовградчанин за „скромната сума“ от 250 000 лева. Запознати смятат, че колата си заслужава парите, тъй като бронировката ѝ издържа на стрелба с пистолети и автомати.


На Жоро Шопа му се налагат засилени мерки за сигурност, след като стана мишена на анонимни килъри в началото на юни 2014 г. Тогава той бе атакуван с куршуми пред хотела си, но по щастлива случайност се размина само с олово в рмото. След нападението Семерджиев каза в интервю, че няма от какво да се страхува. Очевидно не е бил съвсем откровен.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.