Кола с бежанци се обърна край Нова Загора, има загинал (Подробности)

https://crimes.bg/index.php/analizi/kola-s-bezhanci-se-obarna-kray-nova-zagora-ima-zaginal-podrobnosti/43102 Crimes.bg
Кола с бежанци се обърна край Нова Загора, има загинал (Подробности)

 

Един човек е загинал след като кола с нелегални мигранти се обърна край Нова Загора, узна Crimes.

В лекия автомобил са пътували десет души. Возилото е катастрофирало рано сутринта на първи май на автомагистрала Тракия, в района на километър 245. В инцидента няма други намесени превозни средства, колата се е обърнала най-вероятно в резултат на грешка или невнимание от страна на шофьора.

Движението не е било спирано. По случая работи Окръжната прокуратура в Сливен. Петима от пострадалите са настанени в областната болница в Сливен. По информация на д-р Хрисант Хрисантов, заместник-директор по медицинските дейности в МБАЛ "Д-р Иван Селимински"- Сливен, един от пациентите е с опасност за живота, на някои от тях предстоят операции.

Всички бежанци са мъже, на възраст между 18 и 20 години. Твърдят, че идват или от Сирия, или от Афганистан. Всички те са прегледани и тези, които нямат нужда от лечение, са транспортирани до центъра за задържане на незаконни имигранти в Любимец.

Това е поредната катастрофа с мигранти за по-малко от месец в областта. На 8 април край Нова Загора се обърна бус с 52-ма души, а водачът и спътникът му избягаха. Тогава за катастрофата бяха задържани трима румънци.

Източник: Блиц

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.