Кирил Добрев все още пита колко струват магистралите! (ВИДЕО)

https://crimes.bg/index.php/analizi/kiril-dobrev-vse-oshte-pita-kolko-struvat-magistralite-video/39499 Crimes.bg
Кирил Добрев все още пита колко струват магистралите! (ВИДЕО)

Кирил Добрев продължава да се чуди каква е цената на магисталите, които се строят!

Цели 3 години изминаха от избухването на Кирил Добрев в Народното събрание, в което попита колко струват магистралите на Борисов. И до днес отговор не е получил.

Именно това публикува във Фейсбук кандидатът за лидер на БСП.

„Още един повод да излезем утре на улицата! Нищо не се е променило за последните 3 години, откакто е това мое #изказване в #парламента.


Въпреки въпросите ни с Жельо Бойчев към Лиляна Павлова как една фирма за толкова кратко време прави пакет от обществени поръчки за един милиард лева.

Въпреки, че след това прокуратурата влиза в АПИ по този въпрос, заедно с ОЛАФ и ДАНС, и дава информация, че в АПИ се уговарят обществени поръчки.

Въпреки многократните изказвания на Димчо Михалевски – лека му пръст за това, че в магистралите се слага пепел.През всичките тези години, обаче никой не можа да даде истинския отговор на въпроса: Колко струва тази гордост магистралите на българския народ?!“ – изригна във Фейсбук днес Кирил Добрев.

Вижте видеото тук!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.