Кирил Добрев урежда приятел за депутат

https://crimes.bg/index.php/analizi/kiril-dobrev-urezhda-priyatel-za-deputat/40856 Crimes.bg
Кирил Добрев урежда приятел за депутат

Кирил Добрев е верен приятел и го доказа!

Бизнесменът Кирил Добрев е настоящ народен представител, но това не му пречи да агитира в полза на свои колеги. Направи го за Димитър Главинов, който е кандидат за депутат.


Двамата очевидно са приятели, а синът на червената легенда Николай Добрев днес дори раздаде листовки с лика на Главинов в опит да му помогне да бъде избран.

„Млад икономист и мениджър в застрахователна компания – Димитър Главинов , имаше изключително амбициозна програма като кандидат за кмет на район Слатина и за съжаление много малко не му достигна, за да бъде избран. Днес е кандидат за народен представител. Убеден съм, че в негово лице 24 МИР ще има изключително отговорен и съвестен депутат. Ако мога да си пожелая нещо на този ден, бих искал повече хора като Димитър Главинов да избират БСП за тяхна кауза.Успех, Мите!“ – гласи посланието на Кирил Добрев в социалната мрежа.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.