Кирил Добрев от Гоце Делчев: Четири дни БСП мълчи за скандалите с Борисов!

https://crimes.bg/index.php/analizi/kiril-dobrev-ot-goce-delchev-chetiri-dni-bsp-malchi-za-skandalite-s-borisov/39182 Crimes.bg
Кирил Добрев от Гоце Делчев: Четири дни БСП мълчи за скандалите с Борисов!

Кирил Добрев посети Гоце Делчев и разкри важни неща за начина, по който вижда развитието на БСП!

„Вярвам, че успехът на БСП е в единството, в консолидацията, а ролята на силния лидер е да обединява, не да разделя. БСП-Гоце Делчев ми е пример за това. Искам начинът, по който се работи тук в БСП, начинът, по който се работи с другите партии и организации, да го пренесем на национално ниво“, каза Добрев.

Той е влязъл в партията-майка в много тежък момент и затова го боли да гледа, че БСП се връща към трудните си времена.

„Станах член на БСП преди 23 години – тогава, когато бяхме натикани в ъгъла; тогава, когато ни викаха „червени боклуци“, а други просто приватизираха“, каза Кирил Добрев.

Той е недоволен от това, че досега БСП не е реагирала на скандалите с Борисов. Елена Йончева, която доказа автентичността на първия аудиозапис на премиера, не е била подкрепена официално от БСП, което за Добрев е недопустимо. Това, разбира се, е трябвало да направи Корнелия Нинова, но незнайно защо тя мълчи.

„Четири дни чакам, за да не иззема ролята на някого, позиция за Елена Йончева, която извади експертиза и то американска, че гласът от скандалните записи е на Бойко Борисов. Четири дни БСП няма коментар по този въпрос. Защо? Явно защото някои ги е страх. Е, като намерим смелост, тогава ще може и ние да сме отпред на протестите“, каза Добрев.

Зам.-председателят на партията е категоричен, че всички трябва да застанат зад Йончева, защото тази битка не е само нейна, а на целия български народ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.