Кирил Добрев от Бузлуджа: Смисълът на протестите е промяна на цялата партийна система! (СНИМКИ)

https://crimes.bg/index.php/analizi/kiril-dobrev-ot-buzludzha-smisalat-na-protestite-e-promyana-na-cyalata-partiyna-sistema-snimki/39227 Crimes.bg
Кирил Добрев от Бузлуджа: Смисълът на протестите е промяна на цялата партийна система! (СНИМКИ)

Снимкова галерия





Кирил Добрев изпълни традицията на БСП и отиде на Бузлуджа!

Зам.-председателят на БСП Кирил Добрев, който скоро ще влезе в битка за лидерския стол на партията-майка, посети Бузлуджа по стара "червена" традиция. Там той положи цветя и венци в памет на Хаджи Димитър, основоположниците на БСП и партизаните от Габровско-Севлевския отряд.

„Бузлуджа е на всички, които не са безразлични и искат справедливост и солидарност в живота си, които надрастват предразсъдъците си и взимат поуки от историята – без да я изкривяват, политизират и употребяват според моментната ситуация.“, каза Добрев.

За него протестите показват най-вече, че хората искат промяна в системата и БСП трябва да се съобрази с това.

“Смисълът на протестите е неизбежна промяна във всички партии и въобще на системата. Протестът е срещу управляващите, но БСП също ще е сред губещите, ако не отговори с конкретни решения как променяме системата и България”, каза Кирил Добрев, пише Duma.bg.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.