Кирил Добрев намекна, че Нинова е трябвало да опита да спре напусналите социалисти!

https://crimes.bg/index.php/analizi/kiril-dobrev-namekna-che-ninova-e-tryabvalo-da-opita-da-spre-napusnalite-socialisti/39628 Crimes.bg
Кирил Добрев намекна, че Нинова е трябвало да опита да спре напусналите социалисти!

Кирил Добрев не може да гледа как БСП губи свои хора, това е тъжна картина за него!

След вътрешните избори в БСП доста от членовете на партията я напуснаха. Това за Кирил Добрев, който беше основният конкурент на победилата Корнелия Нинова, е много тъжен факт.

„Единството на партията и нейната консолидация са задължителни в БСП. Нямам идея защо председателят не намери време да говори с тези хора и да разбере кое не им харесва в партията.“ – казва Добрев.


„Много ми е мъчно, когато виждам членове да напускат БСП. Ескалаторът обаче може да се движи не само нагоре, но и надолу. Жалко.“ – споделя още Добрев.



Той смята, че напусналите няма как да създадат силна партия, тъй като през годините се е доказало, че отцепниците не могат да преборят БСП, пише Флагман.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.