Кирил Добрев: Мога да събера различни хора и мнения в БСП!

https://crimes.bg/index.php/analizi/kiril-dobrev-moga-da-sabera-razlichni-hora-i-mneniya-v-bsp/39435 Crimes.bg
Кирил Добрев: Мога да събера различни хора и мнения в БСП!

Кирил Добрев обяви каква ще бъде вътрешната му политика в БСП, ако спечели изборите на 12 септември!

Съвсем скоро ще се проведат избори в БСП и е много вероятно Кирил Добрев да стане новият председател на НС на партията. Ако това се случи, той вече е наясно с политиката, която ще изповядва.


„Не можем да продължаваме с вътрешна конфронтация и да неглижираме всички органи на БСП. Напълно съм наясно със себе си – със своите предимства, със своите недостатъци. Знам обаче едно – мога да събера различните хора и мнения в партията, защото ги познавам. Пример за това са и разговорите ми през годините със социалистите в Исперих. Имали сме различни проблеми в общуването, продиктувани от въпроси, свързани с местните избори, с кандидати и др., но в едно съм бил винаги сигурен – когато сме се търсели по важни партийни въпроси, никой никога не е отказал разговор, даже напротив – започвали сме да работим с пълна пара.

Това е смисълът на партийността.“ – сподели възгледите си Добрев във Фейсбук.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.