Кирил Добрев: Коалиционната ни политика трябва да се определи от нашите членове!

https://crimes.bg/index.php/analizi/kiril-dobrev-koalicionnata-ni-politika-tryabva-da-se-opredeli-ot-nashite-chlenove/39500 Crimes.bg
Кирил Добрев: Коалиционната ни политика трябва да се определи от нашите членове!

За Кирил Добрев всеки член на БСП е еднакво важен и трябва да има глас в партията!

Когато и да са следващите парламентарни избори, вече е ясно, че БСП няма как да спечели пълно мнозинство и ако иска да управлява България, ще трябва да търси коалиционни партньори.

Кирил Добрев засега не се е спрял на определена партия, с която БСП да може да се коалира, тъй като за него това трябва да се реши от всички членове на БСП.

„На всички срещи в страната ме питате с кого ще си партнираме след изборите. Вървят всякакви спекулации, които се разтягат от ГЕРБ до Да, България и всякакви екзотики. Моето предложение е веднага след изборите, когато и да са те, да направим вътрешнопартийно допитване и членовете да кажат каква да е коалиционната ни политика” – заяви Добрев, цитиран от „Дума“.

Демокрацията в БСП става пълна, тъй като на 12 септември именно членовете на партията ще решат кой ще бъде председател на Националния съвет на "Българска социалистическа партия".

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.