Килим разплита мистерията със смъртта на брокерката Теодора Бахлова

https://crimes.bg/index.php/analizi/kilim-razplita-misteriyata-sas-smartta-na-brokerkata-teodora-bahlova/41741 Crimes.bg
Килим разплита мистерията със смъртта на брокерката Теодора Бахлова

Снимка разплита мистерията със смъртта на брокерката Теодора Бахлова

Мистерията със смъртта на брокерката Теодора Бахлова е на път да се разплете заради снимка от първия жилищен етаж на Г-образния блок. Сградата се намира на кръстовището на бул. „Булаир” и ул. „Константин Фотинов” в Бургас, пише БЛИЦ, позовавайки се на "Флагман".

Според източник на медията именно в необитаемото жилище с този балкон са били последните минути от живота на брокерката Теодора Бахлова, която е в неизвестност от 29 октомври миналата година привечер.

На 6-ти август бе арестуван, а след това и обвинен в отвличане, убийство и укриване на трупа на Юмер Мехмед – известният бургаски бизнесмен Станимир Рагевски.

А датата 29.10.2020 г. може всъщност да е последната, на която е била видяна брокерката.

По първоначални данни брокерката и Рагевски са били повече от бизнес партньори. Предполага се, че той е човекът, с когото е била в дома си за последно – на ул. „Оборище”№38, в ранния следобед.Позоваването на тази дата е въз основа на свидетелско показание на нейна приятелка, подкрепено със съобщение в месинджър – за евентуална среща с дата 29 октомври следобед.

Проверка снощи установи, че апартаментът, намиращ се на ул. „Константин Фотинов” №1 е необитаем от много дълго време и е собственост на съпругата на Рагевски – Елена.

Дали в този апартамент биха могли да се намерят следи от Бахлова, може да каже само екипът от криминалисти на ОДМВР-Бургас, ако разгледа обстойно състоянието му, така както бе огледан таванът в блок 62 в жк. „Зорница”, в който въпреки старателното почистване, продължаваше да има кръв в банята от Юмер.

Защо до този момент имотът на сем. Рагевски на ул. „Константин Фотинов” №1 не е бил обект, свързан с мистерията "Бахлова"? Информацията на медията е, че досъдебно производство не е образувано тогава, тъй като в Първо РУ са смятали Бахлова за заминала нанякъде инкогнито. Това е причината тя да бъде издирвана като безследно изчезнала, пише БЛИЦ. 

Според източник на бургаската медия въпросният килим е изпран на 10 август - ден след ареста на Рагевски. Снощи около 20 часа килимът продължава да виси на балкона, допълва изданието. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.