Касапница до Благоегврад! Зверска катастрофа уби човек и прати двама в болница

https://crimes.bg/index.php/analizi/kasapnica-do-blagoegvrad-zverska-katastrofa-ubi-chovek-i-prati-dvama-v-bolnica/42961 Crimes.bg
Касапница до Благоегврад! Зверска катастрофа уби човек и прати двама в болница

 

Жестока катастрофа стана тази сутрин в Благоевград, узна Crimes.

 

В ранната утрин, малко след 5 часа, на изхода на града, в посока София, е станало зверско меле. То се е случило на разклона за с. Бело поле, на главния път към столицата.

Шофьорът на лек автомобил, който е пътувал в посока към София, е изгубил управление над автомобила си и се е ударил последователно в мантинелата, а след това и в стълб. Заради жестокия удар возилото е избухнало в пламъци.

Зад волана е бил шофьор на 23-години. Той е возил двама души, единият от пътниците е загинал на място, а другият и шофьорът са ранени и транспортирани в болница. Състоянието на единия от тях е тежко.

По-голяма трагедия е била предотвратена благодарение на бързата намеса на военни, пътуващи по същия път. Те отивали към Благоевград, но след като станали свидетели на ужаса спрели и извадили пожарогасител, с който да потушат огъня и да се опитат да спасят хората.

 

На мястото на инциденат незабавно са пристигнали полицаи и пожарникари. Движението се регулира, но не е спряно. А органите на реда съветват шофьорите да карат внимателно, особено при мокра настилка и ниски температури.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.