Кърваво меле до паметника на Съветската армия в София след прайда

https://crimes.bg/index.php/analizi/karvavo-mele-do-pametnika-na-savetskata-armiya-v-sofiya-sled-prayda/43667 Crimes.bg
Кърваво меле до паметника на Съветската армия в София след прайда

Бой между две групи хора се е разразил близо до паметника на Съветската армия в София. Това алармира пред БЛИЦ очевидец на инцидента. По думите на читателя ни около 10 души са нападнали група от 4-5 човека, набили ги и след това избягали в неизвестна посока.




Източник:




2021-06-13 14:42:00


Анализи


0

Прочетено: 50148

Кратка връзка








Бой между две групи хора се е разразил близо до паметника на Съветската армия в София. Това алармира пред БЛИЦ очевидец на инцидента. По думите на читателя ни около 10 души са нападнали група от 4-5 човека, набили ги и след това избягали в неизвестна посока.

Все още не е ясно каква е възрастта на участниците в инцидента и каква е причината за нападението.Припомняме, че вчера при паметника се проведе "София Прайд", но не е ясно дали участниците в инцидента имат отношение към парада. От пресцентъра на МВР поясниха пред БЛИЦ, че до момента при тях не е постъпвал сигнал за сбиване.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.