Кървава драма в Сливен

https://crimes.bg/index.php/analizi/karvava-drama-v-sliven/42244 Crimes.bg
Кървава драма в Сливен

Кървава драма в Сливен

В Сливен се разигра жестока драма. От полицията съобщават, че ревнив мъж е отнел живота на новия любим на бившата си изгора.

Сигналът за престъплението е бил получен сигнал късно вечерта на 29 октомври. Тогава убитият мъж е бил открит в безпомощно състояние с множество прободни рани. Той е бил в кола, която е била паркирана в района на площад „Стоил войвода” в града.

Полицейски екипи незабавно са се отправили към мястото на инцидента след получаване на сигнала. При пристигането си на място те са установили самоличността на убития - той е мъж на 30 години. Жертвата е от град Сливен.

Образувано е досъдебно производство. Благодарение на бързите и адекватни действия на разследващите органи извършителят е задържан.

Мъж на 30 години е извършителят на престъплението. Той е бил задържан вчера. Убиецът не е с криминално досие. Той има единствено регистрирано провинение за управление на лек автомобил в нетрезво състояние.

Продължава работата по случая. Предстои изясняване на обстоятелствата около престъплението, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.