Каплата отново зад решетките

https://crimes.bg/index.php/analizi/kaplata-otnovo-zad-reshetkite/43103 Crimes.bg
Каплата отново зад решетките

 

Васил Капланов-Каплата отново е зад решетките, узна Crimes.

Мъжът, за когото има съмнения, че стои зад изчезването на Янек Миланов от Дупница, е бил арестуван за пореден път, този път по обвинение, че е заплащил с пистолет Димитър Недев – председател на мотоклуб „Неразделни братя“ в Дупница. Това се е случило в неделния следобед, около 15 часа.

Недев е описал подробно случката в жалбата си. "На излизане от клубната къща в Дупница Васил Капланов – Каплата пътуваше с Ауди-то си в посока Сапарва баня, намали и насочи пистолет към нас, но не свали прозореца и продължи по пътя си.

Позвъних на телефон 112 да съобщя за заплахата, тъй като непрекъснато ме заплашва, където и да е в Дупница. На крак беше вдигната полицията в Дупница, Сапарева баня и Самоков и след повече от час Васил Капланов беше задържан в полицията".

Каплата и преди е заплашвал Недев с убийство. Това се е случило преди две години, а от тогава до сега рокерът е подавал над 40 жалби в полицията срещу него и то не само в родната Дупница, а и в София. В тях той твърди, че Капланов клател заканително глава, когато го срещнел.

Както добре знаете, Капланов е основният заподозрян и за изчезването на 43-годишния Янек Миланов от Дупница. Мъжът е в неизвестност и до ден днешен.

Източник: Струма

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.