Камионът с камъни в Слънчев бряг бил за вдовицата на Бай Миле (ВИДЕО)

https://crimes.bg/index.php/analizi/kamionat-s-kamani-v-slanchev-bryag-bil-za-vdovicata-na-bay-mile-video/35404 Crimes.bg
Камионът с камъни в Слънчев бряг бил за вдовицата на Бай Миле (ВИДЕО)

Регионалният сайт Флагман.бг е публикувал кадри от 8 юни, в които се вижда как жълт микробус е силово изтеглен от паркинг в Слънчев бряг като при преместването са му нанесени множество щети. Видеоматериалът е само част от поредицата, която се разпространява в Мрежата през последната седмица.Според читател на изданието, който е една от воюващите страни, битката се води между него – Пламен Петков и вдовицата на покойния Милчо Бонев – Бай Миле – Силвия Панагонова. Мъжът сам е потърсил изданието, за да разкаже какво се случва от негова гледна точка. Според разказа му, ЗИЛ-ът, пълен с камъни, чието видео беше разпространено преди няколко дни, е негов и е паркиран там в отговор на множеството вандалски прояви от страна на хората на Панагонова към него и територията му.Той е предоставил следващия видеоматериал с твърдението, че хора на Панагонова постоянно съсипват собствеността му, като клипът е пример точно за това. В него се вижда как група хора изтегля жълт микробус от паркинг в Слънчев бряг, нанасяйки му значителни щети. В друг видеоматериал се вижда как същият жълт бус блъска паркираните автомобили на паркинг в курорта. Във видеоматериала, предоставен от Петков, се вижда, че микробусът е преместен силово. Той твърди и, че гумите му са нарязани, а стъклата – счупени. Според изданието, във войната участват и двамата синове на Янко Попов – Туцо от скандалната група на Килърите.Според Петков, превозното му средство е съсипано. Полицията е иззела записи от охранителни камери на обекти, намиращи се в близост и в момента се провежда разследване дали твърденията на едната страна са верни.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.